Frequently Asked Questions

Algemene informatie

ChatBot

AiChatify gebruikt ChatGPT om uw website te scannen en te trainen. Als een bezoeker een vraag stelt aan AiChatify gebruiken wij ChatGPT techniek om met de gescande informatie een kloppend antwoord te formulieren. We zorgen ervoor dat we alleen antwoord geven als we zeker zijn van het antwoord en dat we niet gokken.

Op dit moment scannen we alle teksten en PDF bestanden op je website. Je kan ook handmatig een PDF uploaden, een excel met vraag en antwoord uploaden en we kunnen werken aan een API verbinden.

Wij bewaren geen persoonlijke gegevens en geven deze niet door aan andere partijen. Onze goed beveiligde server is gelokaliseerd in Duitsland.

We gebruiken nu de gpt-3.5-turbo.

 

Gebruik

Als je chatbot is getrained krijg je een code die je kunt plaatsen op je website. Veel websites zoals WooCommerce, CCVshop, Lightspeed en andere CMS systemen hebben een veld waar je deze code kunt plakken. Daarna kun je de chatbot gelijk gebruiken.

AiChatify kan snel worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals klantenserviceondersteuning voor snelle en continue hulp, en als virtuele assistent voor taken zoals planning van een contactmoment en informatieverschaffing. Het biedt een efficiënte manier om interacties te stroomlijnen en diensten beschikbaar te maken.

We monitoren het aantal tekstkarakters op de website. Als dit de 2.000.000 overschrijdt, wordt het account automatisch geüpgrade naar een PRO-account.

Je wilt weten hoe succesvol je chatbot is, daarom bouwen we een dashboard waar je responstijden en conversiepercentages kunt bijhouden.

 

Kosten

Ons innovatieve prijsmodel hanteert het betaal-wat-je-gebruikt principe, waarbij elke interactie wordt gemeten in antwoordcredits. Dit geeft jou volledige controle over kosten, met de mogelijkheid om extra antwoorden aan te schaffen wanneer dat nodig is. Zo geniet je van flexibiliteit en transparantie in je chatbotervaring.

Als u meer chatbots wilt, of grotere websites wilt trainen (met meer tekstkarakters) kunt u overwegen om over te stappen naar een PRO account. U krijgt dan toegang tot meer functionaliteiten zoals toegang tot de API, PDF en Excel uploaden. Wel zal de prijs per antwoord worden verhoogd, van standaard € 0,015 naar PRO € 0,02.
Meer vragen?

contact ons via
klantenservice@aichatify.eu